Caleños.com

Comunicación y contacto social de Cali - Colombia. Alertas, Denuncias, Consejos, Preguntas, Preocupaciones y Reconocimiento caleño.

en zoals ze in onze gegevens worden weergegeven, met races in

Afectaciones por obras públicas, falta de agua, sin electricidad, sin pavimentación, calles con basura, espacio para quejas ciudadanas.
Avatar de Usuario
yaya2017
Mensajes: 86
Registrado: 17 Abr 2018

07 Oct 2018  

n Houston verbeterde de heer Kasin zijn Boston-tijd met ongeveer 18 minuten, een verbetering Nike Air Huarache Mujer dankzij veel meer dan een paar schoenen. Hij schreef zijn resultaat, een 2:56:00, aan veel dingen toe: perfect weer, een snelle koers en het hoogtepunt van twee Nike Air Max 90 Femme Noir opeenvolgende jaren van een trainingsregime dat Nike Air Force 1 Femme gemiddeld ongeveer 50 mijl hardlopen per week omvatte. Maar hij zei dat hij ook dacht dat de schoenen een verschil maakten. "Alles op één lijn, en dan gooi je die schoen eroverheen," zei hij. "Het tempo was zo gemakkelijk dat je vragen voelde: wat is hier aan de hand? Wanneer zal het niet Nike Air Max 90 Mujer Negras gemakkelijk gaan voelen? "Mr. Kasin is een enkel gegevenspunt, maar in onze gegevens zijn er bijna 4.000 hardlopers zoals hij - mannen en vrouwen die resultaten hebben geüpload voor vijf Nike Air Max 270 Womens marathons of meer. Wanneer we de verandering in Nike Air Max 95 Mujer racetijden voor hardlopers samenvoegen de eerste keer dat ze overschakelen naar een nieuw paar schoenen, verbeterden Nike Air Max 90 Homme hardlopers die overstapten op Vaporflys hun tijden meer dan hardlopers die overstapten op een andere populaire schoen. Looptijden zijn, op veel manieren , een Nike Air Zoom Spiridon Mujer ruwe manier om de prestaties te meten. Een Adidas ZX Flux Womens marathon is niet zoals een 400-meter-streepje of een 100-meter freestyle-duik: een marathon kan heuvelachtig zijn of scherpe bochten hebben; anderen kunnen plat en recht zijn. Het weer is ook belangrijk, met hogere temperaturen die meestal in veel langzamere tijden resulteren.

En toch zijn Adidas NMD Femmeracetijden hoe hardlopers zich kwalificeren voor prestigieuze races, zoals de Boston Marathon, en de meeste hardlopers kennen hun persoonlijk beste tijden uit het hoofd, of de race die ze nu runden, vlak of heuvelachtig was, op Nike Air Max 95 Femme een warme of een koude dag. kan de hardlopers in onze gegevens volgen met deze maatregel in gedachten, waarbij wordt Adidas ZX Flux Womens getest of de snelste tijd van een hardloper waarschijnlijker is wanneer hij of zij overschakelt naar de Vaporflys of een andere soort schoenen. Neem twee snelle renners in onze gegevens in overweging: Stephanie Andre, 35 , een freelance schrijver uit Bixby, Okla., en Amanda Hicks, 34, een productdirecteur in Washington, DC Beide vrouwen hebben verschillende marathons geüpload naar Strava en zijn beiden overgestapt op de Vaporflys voor een recente marathon. Mevrouw Andre had de marathon van 2017 in Nike Air Vapormax Womens 2017 en Mw. Hicks de Boston Marathon 2018. Door objectieve normen hadden beide dames uitstekende races. Mevrouw Andre plaatste 22e van de vrouwen in Chicago met een 2:41:50, snel Nike Air Vapormax Womens genoeg om zich te kwalificeren voor de 2020Nike Air Max 90 Womens Olympische teamtest in de VS, en mevrouw Hicks eindigde in Boston met een 15:15:31, bij de beste 5 procent van alle vrouwelijke afwerkers die dag.

Dit zijn de twee marathonracehistorie?n van vrouwen zoals ze in onze gegevens worden weergegeven, met races in de Vaporflys gemarkeerd:Adidas ZX 750 Femme Iemand kan een persoonlijk record spelen voor allerlei redenen die geen verband houden met schoenen. Een hardloper kan meer trainen, een betere strategie uitvoeren op de racedag of een eenvoudiger Nike Air Max Thea Womens koers varen. Hoe dan ook, we ontdekten dat hardlopers die overstapten naar Vaporflys eerder hun snelste race renden dan hardlopers die overstapten www.annasantander.es op bijna elke andere populaire schoen. Geen van deze benaderingen is perfect, maar ze wijzen allemaal op een vergelijkbare conclusie. Waar we ook zoeken naar bewijzen dat schoenen belangrijk zijn in een marathon of halve marathon, we vinden Vaporflys op of bij de top van die lijst. Meer dan dat, de schoenen zijn meestal uitschieters tussen alle populaire schoenen, wat suggereert dat er iets gebeurt in races met Vaporflys dat niet gebeurt in races met bijna elk ander soort populaire schoen. Niets Adidas NMD Womens is zeker, natuurlijk, en we beschrijven enkele redenen voor blijvend scepticisme hieronder. Maar vanuit ons perspectief is het meest eerlijke antwoord dat we kunnen geven op de vraag "Do Nike Air Huarache Femme Vaporflys echt hardlopers sneller maken?" Een gekwalificeerd ja.

  •   Información
  • ¿Quién está conectado?

    Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 3 invitados